Miracolul din viata noastra…

Cateva ore ne mai despart de expirarea starii de urgenta. In care reintalnim libertatea de a imbratisa suflete. Libertatea reintalnirilor cu sentimente frumoase si intense. Libertatea circulatiei inimilor spre oriunde si spre nicaieri.

Doua luni au trecut ca un fulger, asa cum trece timpul de obicei. Numai ca fulgerul acesta a avut o paleta de culori mult prea sumbre. Fulgerul ne-a lovit pe toti, de la mic la mare, in diferite aspecte ale noastre.

Noi, insa, fiind ospitalieri, l-am primit. Exact asa cum a fost. Cu plans, cu ras, cu separare, cu singuratate, cu anxietati, cu depresii. L-am primit in casele noastre, in mintea noastra, in memoria noastra colectiva sau individuala. Acest fulger si-a lasat o peceta prea adanca in noi, ne-a dirijat comportamentele, gandirea, emotiile.

Dar, acum, cand vom da iarasi piept cu lumea, cum lasam fulgerul sa ne transforme? In ce sa ne transforme? Care ne va fi gandirea si comportamentele de aici incolo? Spre ce ne indreptam?

In acest timp pe care l-am avut la dispozitie doar pentru noi, ce modificari au avut loc in noi? Ne-am dat o sansa sa ne cunoastem mai bine? Sau, chiar, daca nu am facut-o pana acum, sa facem cunostinta cu fiinta noastra? Cu sufletul nostru? Am folosit la maximum timpul acesta? Sau, cu ce l-am umplut? Mai stim?

Acum este acum… Dupa toata acesta perioada in care peretii casei parca ne vorbeau neincetat, ce miracole putem aduce la realizare in viata noastra si in viata celor de langa noi?

De maine, in viata noastra, a tuturora, se va intampla un miracol. Miracolul consta intr-un eveniment cu adevarat special sau chiar iesit din comun. Cine nu isi doreste miracole in viata lui?

Ne vom reintalni cu cei dragi. Nu e asta un miracol?

Ne vom sarbatori. Nu e asta un miracol? Ne vom imbratisa strans in suflete. Nu e asta un miracol? Vom plange si vom rade. Nu este asta un miracol?

Sunteti entuziasmati? Numarati orele, minutele? Si asta este tot un miracol. Miracolul descoperirii a ceea ce este cu adevarat important! Conexiunea. Comunicare. Dragostea pe care o emanam celorlalti. Si pe care o primim inzecit! Retineti, limbajul miracolelor este starea de entuziasm!

Iar entuziasmul se defineste ca „Suflarea lui Dumnezeu din interiorul nostru”. Nu o spun eu, ci o spun grecii.

Fiti entuziasmati, iubiti si impartasiti lumina! Dumnezeu va adora!

3 gânduri despre „Miracolul din viata noastra…

  1. Dacă ai cunoscut o situație fără precedent în aceste luni. Acum, când se poate respira aerul curat, există încă frică pe fețe. Sperăm că puteți avea bunul simț și oamenii respectă regulile sanitare care au fost dictate. Cu îndrăzneala lui Dumnezeu, vom deveni mai conștienți de rolul nostru în societate și ar trebui să lăsăm egoismul și să ne gândim la binele comun.
    Gândurile voastre ne ajută să reflectăm asupra vieții. O contribuție mare pentru cititorii tăi.
    O îmbrățișare mare
    Manuel

    Apreciat de 1 persoană

    1. Vă mulțumesc, abia acum am văzut articolul dumneavoastră! Vă mulțumesc cu sufletul deschis! Încă mă pierd în hăurile construirii blogului! Îmi cer iertare că răspunsul vă găsește atât de târziu! Crăciun fericit alături de cei dragi! Și multă sănătate!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu