Ziua plină de Recunoștință

Am început pe la începutul acestui an să scriu. Să îmi fac un blog. Nimic extraordinar. Doar un blog în plus în noianul acesta de bloguri despre orice, despre oricine, despre oricât. Bloguri mai flashy splashy sau bloguri cu picioarele adânc înfipte în pământul internetului și pline de responsabilități. Și am lăsat să se așeze praful unei amintiri idilice asupra lui, am neglijat durerea lui care mă chema să îi umplu paginile cu glăsuire de alinare. Am plecat de la bucuria de a creiona emoții frumoase, de a schița zâmbete pe o hârtie digitală.

Dar, azi am decis să nu mai întorc spatele lucrurilor care îmi fac bine, cuvintelor care mă vindecă, îmbrățișărilor care se cer împărtășite. De astăzi voi fi prezentă la chemarea duhului inspirației. Și mă rog ca și Ea ( inspirația) să mă ardă în modul cel mai plăcut cu putință.

În această zi, în Statele Unite ale Americii, se celebrează Thanksgiving. Ziua Recunoștinței. Ziua pentru MULȚUMESC. Pe care am hotărât să o adopt și eu, în suflet. Doar, noi, ca și popor, i-am adoptat pe sfântul iubitor Valentin și pe costumele din scary movie a lui Halloween… De ce nu și ziua Recunoștinței? E prea plin de bun, de frumos, de căldură, de rememorarea unor amintiri plăcute? De ce!? Nu contează de ce…. Contează că am descoperit-o și o port în suflet și că mă inspiră.

Mă inspiră să trăiesc într-un anume mod, să caut cât mai des motive să spun mulțumesc, să îmi număr binecuvântările. Odată ce ai prins gustul lui Mulțumesc, motivele ți se vor dezvălui cu rapiditatea unui tren accelerat, încât te vei gândi cum de oare înainte ai fost oarbă la toate minunile, obiectele, lucrurile, evenimentele și oamenii din viața ta…

Primul aspect pentru care este necesar să fim recunoscători este VIAȚA însăși! Viața mea, viața ta, viața lui și a ei. Viața este peste tot, prin tot. Viața este natură. Natura este viață și natura ne susține, ne acceptă ca o mamă bună, nu mângâie sufletele, ne oblojește rănile, ne răcorește și ne învață că noi fără EA nu ne-am putea dezvolta. Viața este Iubire, este Sufletul Divin, este Energie în mișcare. Deci, spun MULȚUMESC VIEȚII , mulțumesc naturii pentru toate resursele și oportunitățile cu care ne binecuvântează în fiecare zi.

Sunt recunoscătoare pentru toate progresele materiale, industriale, tehnologice care ne-au adus în punctul acesta în care viața noastră este prea răsfățată, prea plină de puf. Este confortabilă. Este ușoară. Nu spun că nu sunt, poate prea multe, cazuri extraordinar de nefericite și pline de drame. Dar, în general, la o viziune de ansamblu, viața este blândă, este confortabilă pentru majoritatea.

Vă mulțumesc dacă ați avut răbdarea să citiți până aici 🙏

Soare în culori
Covor țesut de abundența toamnei
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s