Energia femeii…

Femeia și mama sunt Soarele din noi!

A venit și 8 martie, ziua în care femeile sunt zeițele pe care le admiră o lume întreagă. Pentru că…. pur și simplu, merită. Fiecare dintre ele și toate la un loc. Într-o singură femeie numai se găsește forța miilor de bărbați.

Ce reprezintă femeia? Ce reprezintă iubirea și delicațetea unei femei? Am impresia că adeseori reprezintă totul. De la sensibilitatea cu care simte fiecare amănunt, la delicatețea și atingerile suave cu care iubește, până la tăria și fermitatea pașilor hotărâți atunci când are o misiune aleasă.

Femeia-copil, femeia-adult, femeia-zănatică, femeia-responsabilă, femeia- sensibilă, femeia-rece, femeia-șefă, femeia-bărbat. Atâtea roluri pentru doar o femeie. Femeia este un cameleon prin natura ei, un cameleon ce se poate îmbrăca în toate culorile Universului, și totuși se poate dezbrăca de toate măștile pe care societatea le dorește de la ea, și poate deveni Esență!

Femeia devine mamă, și astfel devine cocon pentru a apăra, a înalța și a zidi un alt Suflet. Separat de al el. Este ziua Mamei și toate mamele sunt astăzi eroinele noastre. Sunt celebrate pentru că sunt umărul nostru, sunt pielea noastră, sunt sentimentele noastre. Suntem noi la puterea n la puterea n. Pentru totul pornește de la o mamă. De la iubirea ei nemărginită, de la primele ei gânduri despre viitorele Suflete care o vor alege ca mamă…

Și ce poate fi mai frumos pentru sufletul mamei decât să îi Mulțumim cu toate celulele corpului nostru și să îi spunem în gura mare: TE IUBESC, MAMA!

https://youtu.be/hGgqa1CwF90

Îngerul iubirii este mama!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s