Energia lui 2021 e Puterea

2021 șlefuiește diamantul interior!

Proaspătul an a poposit nerăbdător,j și a venit cu o energie năucitoare ce înflorește chiar în Sufletele noastre 💜. Înflorește chiar din prima zi a anului, cu un Soare supradimensionat 🌞🌞🌞 ce aruncă săgeți de iubire aurie spre Planeta noastră aflată în sărbătoare, dar și în focurile haosului.

Fiecare dintre noi are o definiție pentru anul ce tocmai a plecat spre amintire, fiecare om de pe planetă a fost tranformat de acest an, a câștigat multe sau a pierdut și mai multe. Totul a luat forma unei mari confuzii, frământări generale și individuale, tumult zgomotos, restricții și provocări constante în mult prea multe arii de viață.

Deși 20.20 a luat multe libertăți, multe plăceri, multe planuri, multe lucruri normale „banale” ale vieții de zi cu zi, a dăruit și foarte multe oportunități de a intra și lucra în interior, de a confrunta demonii care ne-au împăienjenit sufletul, și de a scoate tot ce e acolo pentru a vindeca și transforma frica, durerea și suferința, în lumină și putere.

Cred din toată inima că această năpastă a sosit peste lumea întreagă, tocmai ca noi să fim nevoiți, să fim obligați să intrăm adânc în Sufletul nostru, în dorințele uitate și părăsite ale inimii noastre. Și să vedem ce am putea descoperi acolo… câte diamante în stare brută vom găsi în interiorul nostru!💎💎💎

Noul an, 20.21 a venit cu încă și mai multe provocări, dar și plin de speranță. Vine direct printr-un portal de lună plină 🌕 și aduce energia Soarelui 🌞 plină de Putere și Dorință de Acțiune Masivă, putere de a face lucrurile să se întâmple, de a desena stele din vise rătăcite!

Sper că 20.21 va veni cu inspirație divină peste Sufletele noastre și ne va dărui curajul de a urmări glasul inimii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s