Hristos a Inviat!

A trecut si Sarbatoarea Pascala, un pic diferita de ceeea ce stiam noi, dar, totusi, Lumina a Venit. Ne-a gasit, oriunde am fi fost! In orice ipostaza am fi fost, singuri sau impreuna cu familia.

Lumina a venit la Noi pentru ca putem sa o recunoastem. Noi putem vedea, gusta, simti, analiza doar ceea ce se afla deja in noi.

Fizica cuantica ne spune ca suntem facuti din fotoni. Adica din lumina.

Fotonul este particula elementara a luminii, responsabila pentru toate fenomenele electromagnetice. Cuvîntul foton a fost creat în 1926 de fizicianul american Gilbert Lewis, pornind de la cuvîntul grecesc phos, care înseamna lumina.

La inceput a fost lumina. Aceasta lumina este asemanatoarei celei ce apare de Paste la Ierusalim, o lumina alba, stralucitoare, este o lumina vie.

La nivel microscopic, noi suntem tinuti laolalta de fotoni. Fiecare din noi! Atat interiorul nostru, cat si exteriorul nostru. Suntem intr-adevar o retea de lumina. Un paienjenis des de lumina curgatoare si minunata. Lumina este Sufletul nostru ce se revarsa dinspre interior spre lumea intreaga.

Si tot ceea ce face Lumina este sa radieze si sa trimita curcubee de lumina colorata peste tot in jur. Lumina se extinde de la tine spre ceilalti, se multiplica, se impleteste cu alte Lumini si formeaza Dansul plin de binecuvantari al Vietii. Noi toti inmagazinam, dar si emitem lumina.

Atunci cand te gandesti la cineva drag, parinte, iubit/a, copil, prieten, Tu ii trimiti lumina. Prin intermediul gandurilor tale, a sentimentelor tale, ei primesc lumina de la tine. Acest lucru se poate verifica cu un aparat de masurare a intensitatii fotonilor.

Oare de cate ori nu am vazut cu ochii nostri o persoana radiind? Cu fata luminoasa? Cu o pace in ea insasi fenomenala incat acesta lumina pare sa transpara pe fata acelei persoane si astfel sa ne atinga si pe noi? Nu ne simtim instant mai bine langa o astfel de persoana? Nu simtim ca putem practic pluti cand suntem in preajma ei?

Sunt oameni care au pe chip o lumina. De parca Dumnezeu s-ar fi coborat in sufletele lor, iar lumina aceea nu ai cum sa o perturbi, este imateriala, ea nu ar putea fi ascunsa. Ochii lor sunt calzi, fara acea incrancenare pe care o vedem in privirea oamenilor grabiti. Vorba e domoala, lipsita de inflacarare, ei nu vor sa convinga cu orice pret. Ei nu vor sa impuna sau sa se impuna. Sunt umili, tacuti, gata sa ofere mereu ceva din ei insisi celorlalti – o particica din sufletul lor, o mana de ajutor celor ce au nevoie. Sau pur si simplu o privire blanda, o strangere de mana, un cuvant de incurajare. Sunt fericiti ca exista si ca sunt parte din aceasta lume, pentru ca pot experimenta totul, pot absorbi totul si pot darui totul.

Ei sunt „facatori de pace”- cearta, conflictul nu au loc in interiorul si in exteriorul lor. Cand o persoana ni se infatiseaza asa plina de lumina? Cel mai probabil si comun, cand este cuprinsa de sentimente minunate de fericire. Cand are o reusita personala care ii inunda chimia corpului cu hormonii fericirii si ii multumeste Sufletul, cand este indragostita pana peste cap, cand o femeie este insarcinata – in general, femeile insarcinate au o luminozitate aparte, o aura mai pura. Persoanele acestea emana Lumina prin totii porii. Si ne-o dau si noua, restul 😀

Pentru ca fericirea este lumina! Iar lumina este Sanatate!

 In momentul in care incepem sa ne imbolnavim, emisia de fotoni din interiorul nostru este din ce in ce mai redusa.

Boala ne aduce intuneric, nu mai emitem lumina. Daca gandim cu ura, furie, dorinta de razbunare, etc tot intunericul cade peste noi si de la noi se revarsa spre ceilalti.

Orice gand negativ, orice sentiment, traire negativa inseamna intuneric.

Dumnezeu inseamna prin excelenta lumina, o lumina alba, alba si stralucitoare.

Dumnezeu este iubire.

undefined

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s