Este sarbatoare…

Astazi, Soarele a rasarit zambitor in ciripit mladios de pasarele si s-a pregatit de sarbatoare. Florile fericite s-au gatit care mai de care in culorile si nuantele cele mai spectactuloase si elegante. Cantecele randunicilor ne incanta fin auzul obisnuit cu prea mult zgomot. Adierea suava a vanticelului de primavara ne aminteste ca viata este Aici si Acum. Unde suflarea calda a aerului din ce in ce mai pur ne atinge sufletele, pe acolo intra Suflarea Vietii!

Covorul de ninsoare alba si colorata a copacilor frematatori ne invita la vals. La un vals feeric in care fulgii moi de catifea ne canta o balada despre dorul oamenilor.

Despre dorul din oameni, pentru Oameni. Despre dorul ce se simte ca un bolovan in inima…

Oamenii petrec. Sau ar trebui sa petreaca. Doar ca anul asta este totul diferit. Petrecerea, dansul, vacanta, munca, distractia, iesirile – s-au mutat toate ACASA.

Astazi celebram sarbatoarea Floriilor in bucatarie, ca maine sa facem Pastele in sufragerie, cu o escala in dormitor, la Cinema. Tot ACASA. Cu familia. Pentru ca asa trebuie. Pentru ca avem nevoie sa invatam ce e o familie, sa invatam in adevaratul sens al cuvantului ce uneste o familie.

Stam acasa sa invatam Iubirea. Coeziunea. Acceptarea a tot ce este, asa cum este. Nimic nu trebuie schimbat. Nimic nu trebuie adaugat. Ci doar exista. Iar noi, suntem binecuvantati sa recunoastem ceea ce exista langa noi. Si sa multumim.

Sa multumim ca nu suntem singuri. Ca avem atatea suflete alaturi de noi carora le putem spune ACASA. Pentru ca, la apropiere sau la departare, ei sunt CASA noastra.

La multi ani tuturor celor care ne sunt flori divine pe pamant si ne infrumuseteaza viata. Multa sanate si fericire, o zi de belsug in care sa curga cu petale de lumina peste voi!

Lalea de lumina mov
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s