Ganduri de dimineata…

soarele nu cunoaste limitari

De ieri, Romania e in carantina totala. De o luna, rand pe rand, mult prea multe tari si-au tras obloanele obosite si au intrat la izolare.

Oamenii hiberneaza pentru ca natura sa renasca. E un mic pas (inapoi) pentru umanitate, dar un pas extraordinar pentru natura. In sfarsit, exista timp. Exista timp pentru ca cerul sa se limpezeasca, exista timp pentru ca poluarea sa se diminueze, exista timp pentru ca aerul sa se purifice , exista timp pentru ca soarele sa fie din nou mai stralucitor ca inainte.

Exista timp chiar si pentru noi! Natura este mult prea inteligenta cand isi ia tributurile… si creaza o situatie din care am putea beneficia si noi, daca doar am constientiza si dori sa ne bucuram de ceea ce natura ne daruieste. DA, pierdem mult prea multe, avem crize peste crize care ne apasa. Dar, nimic nu se face fara sacrificii.

Natura ne daruieste timp. Ne incetineste in mod voit pentru ca noi sa realizam frumusetea lucrurilor facute in tihna. Ca o mama iubitoare si ocrotitoare, ne mai pune din cand in cand la colt, sau ne trimite in camera noastra 😓, pentru ca noi sa invatam sa respectam. Sa invatam sa acceptam. Sa ne tragem suflul. Sa respiram. Si sa iubim. Sa invatam sa ne iubim.

De prea mult timp noi nu prea mai stim sa respiram. Eram prea mult ancorati in hazardul vietii, fiecare alergand spre nicaieri. Copii, parinti, bunici. Toti alergam spre medaliile iluzorii ale societatii de consum. De cine alergam asa hotarati?!

Raspunsul este unul simplu, dar profund.

De noi insine!

Acum, natura ne-a daruit si noua timp. Timp pentru a face cunostinta cu noi insine, cu sufletul nostru, cu toate adancimile noastre si cu toate umbrele noastre. Ne-a daruit timp pentru a face cunostinta cu Sufletele familiilor nostre, prietenilor nostri, iubitilor nostri. Important este sa stim sa pretuim timpul ce ni s-a dat!

Da, suntem izolati! Dar, energia este una singura si este tot ce exista! Asta inseamna ca oricat de departe ar fi unii de altii, suntem doar la un gand distanta 🕊🧘‍♀️😉

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s